Vellen van rijstpapier
per 200 gram kipgehakt 2 sjalotten fijngehakt en een zelfde hoeveelheid winterpeen fijngehakt, 2 theelepels kippenpoeder van knorr en 2 dopjes rijstwijn. Alles mixen.
Vellen onder de hete kraan week maken, grote eetlepel mengsel onderin het vel leggen en als een envelop strak dichtvouwen. Frituren maar!
een recepten-item gaat er altijd in tijdens de zomer, kom maar op met je springroll recept :
men nemen …..
Vellen van rijstpapier
per 200 gram kipgehakt 2 sjalotten fijngehakt en een zelfde hoeveelheid winterpeen fijngehakt, 2 theelepels kippenpoeder van knorr en 2 dopjes rijstwijn. Alles mixen.
Vellen onder de hete kraan week maken, grote eetlepel mengsel onderin het vel leggen en als een envelop strak dichtvouwen. Frituren maar!
En wat rijstnoedels gaan er altijd ook door 😉
Bosuitje soms ook?voor de kleur?
Klopt Willie, die hebben we er dit keer ook door gedaan idd.
ik ga ermee aan de slag tijdens het eerstvolgende zonnige weekend
thanx